New Roket Bisnes : Formula Bisnes Meroket Secara Online Expand

Roket Bisnes : Formula Bisnes Meroket Secara Online

Sifufbads Sifufbads

Sifufbads

New

Penulis : Najib Asaddok, Rahfity A. Aziz

More details

Warning: Last items in stock!

RM40.00

Tajuk : Roket Bisnes : Formula Bisnes Meroket Secara Online
Penulis : Najib Asaddok, Rahfity A. Aziz
Harga : RM40.00
ISBN : 9789671468234

Sinopsis
Semua orang nak berniaga dan buat pemasaran online, tapi tak tahu elemen utama dalam pemasaran tu sendiri. Asal bermula saja mesti nak buat promosi dulu. Sehingga membuatkan pelanggan cabut bukan rebut.
 
Ya! Ini adalah buku kedua saya selepas buku Roket Emel yang telah membantu ramai usahawan dengan pengisian yang sangat memukau pembaca. Edisi kali ini pun ditulis secara santai dan akan memudahkan pemahaman anda.
 
Buku ini membantu anda faham:
 
- Cara pemasaran yang disukai oleh pelanggan di Facebook
- Strategi untuk parking jenama anda di minda pelanggan untuk tempoh yang lama
- Kenali siapa bakal pelanggan anda, ia akan memudahkan anda menukarkan sedegil mana pun mereka ni, akhirnya akan menjadi pelanggan setia anda
- Skill penting untuk mempengaruhi pelanggan dengan content marketing yang berkesan
 
Jadi apalagi, mulakan pemasaran dengan strategi yang dah terbukti berkesan daripada pengalaman. Inilah ilmu penting yang anda tercari-cari selama ini.

Sifufbads

Write a review

Roket Bisnes : Formula Bisnes Meroket Secara Online

Roket Bisnes : Formula Bisnes Meroket Secara Online

Penulis : Najib Asaddok, Rahfity A. Aziz