Categories

PayPal Verified

Dia Hero Hatiku

Penulis : Eina Afrina

More details

Buku Prima

RM25.90

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of RM0.20.


Customers who bought this product also bought:

Previous
Next

Customers opnion about this product

Tajuk : Dia Hero Hatiku
Penulis : Eina Afrina
Harga : RM25.90
ISBN : 978-967-0535-04-3
Muksurat : 608

Sinopsis
Lutfi Badriz yang selalu on off dalam hidup Zoey betul-betul buat Zoey berada di zon confuse. Pemuda yang cukup pakej itu ramai pula peminatnya. Runsingnya Zoey bila jantungnya asyik berdebar setiap kali bertemu Lutfi. Mampukah lelaki seperti Lutfi setia pada yang satu? Macam tak percaya saja! Zed pula best friend Zoey sejak kecil. Mereka ada keserasian walaupun macam anjing dengan kucing. Zed bukan mat cintan-cintun dan kewujudannya bagaikan tidak penting. Sayangnya, Zed selalu lambat dalam segala hal termasuklah soal cinta. Pertunangan Zoey dan Lutfi sudah dimeterai maka ia harus ditepati. Antara kemahuan Zed dan kecurangan Lutfi, Zoey tersepit dalam konflik diri.

“Kau orang berdua ni memang elok sangat berkawan baik. Dua-dua penganggur terhormat. Sekejap bergaduh, sekejap berbaik, lepas tu bergaduh lagi. Perangai macam budak-budak sekolah tadika. Apa kata kalau mak kahwinkan aje kau dengan Zed tu? Habis cerita.” - Mak Zarah

“Kau lain, Lutfi lain. Walaupun aku cintakan Lutfi tapi aku tak pernah rasa happy seperti aku bersama kau. Aku rasa lebih terbuka bila bersama kau berbanding Lutfi. Banyak yang aku kongsi dengan kau, tapi tidak dengan Lutfi.” - Zoey

“Zoey, aku kecewa dengan kau. Betul-betul kecewa. Perkara penting macam tu kau tak beritahu aku. Selama ni aku tak pernah sembunyikan apa-apa dari kau. Semua aku cerita pada kau. Sampai aci cuci toilet kat tempat kerja aku pun, aku cerita kat kau. Tapi kau senyap-senyap couple dengan Lutfi dan aku langsung tak tahu apa-apa.” - Zed

DISKAUN MENARIK

Sempena Pesta Buku Antarabangsa KL 2014

JIMAT 20%

*isi maklumat di bawah dan tebus diskaun 20%. 24 April - 4 Mei 2014

Cart  

No products

Shipping RM0.00
Tax RM0.00
Total RM0.00

Cart Check out

Specials

No specials at this time