New His Independent Girl Expand

His Independent Girl

Anaasa Publication Anaasa Publication

Anaasa Publication

New

Penulis : Rd Athan

More details

RM26.00

Tajuk : His Independent Girl
Penulis : Rd Athan
Harga : RM26.00
ISBN :
Mukasurat :

Sinopsis
“Apa yang kau dah buat pada Nadia ini, kau dah lebih Shasha.”-Tengku Iffat

“Bukan salah aku. Semua ni berpunca dari girlfriend kau sendiri.”- Shasha

“Aku tak percaya Nadia buat semua ni. Aku tahu Nadia macam mana. Atau kau sebenarnya cemburu dengan hubungan kami, Nur Shasha Asyikin.”- Tengku Iffat

“Aku? Cemburu? Helloo! Buka mata itu bagi luas sikit. Kau siapa nak jadi boyfriend aku.”- Shasha

Tengku Iffat dan Shasha, seperti musuh apabila berjumpa. Shasha seorang pelajar yang berani dan berdikari sehingga digelar iron lady segelintir pelajar universitinya. Tengku Iffat yang memang telah lama menyukai Shasha kerana sikap Shasha yang independent tetapi sebaliknya bagi Shasha kerana sikap open relationship Tengku Iffat bukan pilihannya. Namun kecurangan Nadia dan kemunculan Najwa membawa pertemuan demi pertemuan dan merapatkan hubungan mereka berdua.

“Kau kenapa?”- Shasha

“Kenapa apa pulak?” -Tengku Iffat

“Tu yang kau senyum tak tentu pasal kenapa?”- Shaha

“Laa, takkan aku senyum tak boleh. Kan senyum tu satu sedekah.”- Tengku Iffat

“Tak boleh!”- Shasha

“Kenapa pulak? Bibir aku, suka hati akulah.”- Tengku Iffat

“Kau senyum, hati aku yang tak tentu.” Shasha

Apabila Shasha secara tidak sengaja berkata begitu, Tengku Iffat semakin yakin bahawa dia tidak bertepuk sebelah tangan. Hatinya kuat untuk tidak mensia-siakan peluang yang muncul tanpa disangka.

Namun permulaan hubungan baik Tengku Iffat dan Shasha tidak dsukai oleh Najwa. Najwa yang dianggap adik oleh Shasha dalam diam menaruh hati kepada Tengku Iffat

Berjayakan Tengku Iffat melepaskan diri dari Najwa. Adakah Najwa masih berdendam dengan Shasha setelah semuanya terbongkar. Dapatkah Tengku Iffat memiliki hati His Independent Girl setelah semua yang terjadi.

Anaasa Publication

Write a review

His Independent Girl

His Independent Girl

Penulis : Rd Athan